Klasszikus konyhabútor

Klasszikus konyhabútor

Egy lakás berendezésének egyik legfontosabb pontja a konyha amit a konyhabútor és a berendezések tesznek kényelmessé vagy kevésbé kényelmessé. Ami lássuk be  hogy sok örömet de ugyanakkor sok bosszúságot is tud okozni.

Egy klasszikus konyhabútor  tervezésénél  fontos  figyelembe venni  a megrendelő igényeit, a hely helység adottságait, mert csak akkor lehet egy praktikus szép bútort  tervezni ha ezeket a dolgokat figyelembe vesszük örömet okozva ezzel a használójának hosszú éveken keresztül.

A konyhabútoraink korpusz elemeit általában fehér laminált bútorlapból készítjük, de  igény szerint természetesen bármely más bútorlapból is készülhet.

A  konyhabútor  ajtajai  megint  csak  ízlés  kérdése   de  rendelhető tömörfa ajtófronttal   ami   nemesebbé  természetesebbé   teszi  a konyhát,  vagy rendelhető még  3D vákuumfóliázott   ajtókkal, vagy magasfényű  akril ajtókkal különböző színben.

Az utánozhatatlan klasszikus konyhabútor

Klasszikus konyhabútor

Klasszikus konyhabútor

A klasszikus stílus azoknak a kedvenc választása, akik nem kedvelik a modern külsejű lakberendezési tárgyakat és bútorokat, de rábólintanak az elegáns formákra. Az utóbbiak közé tartozik a klasszikus stílusú bútorzat is.

klasszikus konyhabútorok minden otthonban és konyhában megtalálják a helyüket, tökéletesen illenek gyakorlatilag bárhová. Ez nem azt jelenti, hogy észrevehetetlenek, hanem épen ellenkezőleg: szelíd, finom formák, natúr- vagy pasztellszínek, kecses, határozott vonalak jellemzik a klasszikus bútorokat, amik ezáltal egyszerre stílusosak és hangsúlyosak is. A klasszikus konyhabútor jól passzol a modernebb stílusú bútorokhoz is, de a hasonló kiegészítőkkel is harmonizál. Bárhogyan is döntsünk, egy kis ízléssel és szépérzékkel olyan konyhát alakíthatunk ki otthonunkban, amit nem kell a változó trendekhez igazítani, mert örök érvényű.

Keressen minket bizalom és készíttesse el velünk konyhájába klasszikus konyhabútorát!

Lakberendezés a klasszikus stílus jegyében

Klasszikus konyhabútor

Klasszikus konyhabútor

A klasszikus stílusban megvan minden, ami egy ízléses otthon, vagy éppen egy stílusos konyha kialakításához kell. A nemes légkör, a jól eltalált arányok, az elegancia és a fennköltség; mindezt anélkül tudjuk elérni, hogy hivalkodó, vagy nagyon drága bútorokat kellene vásárolnunk.

A klasszikus stílusú konyha alapvető darabja a klasszikus konyhabútor. Ennek a stílusnak az egyik előnye, hogy nagyon jól mutatnak vele a világos, pasztell árnyalatok. A fehér, bézs, krémszínek, tojáshéj, vagy sárgás árnyalatok mind illenek hozzá, a kisebb, kevésbé napfényes tereket is előnyösebb színben tüntetik fel, a konyha így világosabbnak, tágasabbnak hat.

klasszikus konyhabútort az egyszerű vonalvezetés, a kiszámított arányok, a megnyugtató, kimért formák jellemzik. Nincsenek kirívó, túlzottan domináns darabok, minden kiegészítő egyensúlyban van egymással, együttesen adják ki a harmonikus, szemet gyönyörködtető egészet.

Lépjen velünk kapcsolatba és vegye igénybe szakmai tanácsadásunkat a bútorválasztásnál! Klasszikus konyhabútort keres? Nálunk megtalálja az ideális modelleket!

Miért annyira népszerű a klasszikus konyhabútor?

Klasszikus konyhabútor

Klasszikus konyhabútor

A lakberendezés egyszerre izgalmas tevékenység és komoly kihívás is. Hogyan rendezzük be az otthonunkat úgy, hogy egyszerre legyen stílusos, divatos és otthonos is. A klasszikus stílus nem véletlenül időtálló, mert elegáns, kifinomult és sosem megy ki a divatból. Azoknak ajánlott, akik szeretik a finom, de hangsúlyos megjelenést, akik nem szeretnek a gyorsan változó divathóbortoknak behódolni, és akik visszafogott, otthonos terekben szeretnek élni.

klasszikus konyhabútorok olyan konyhákban találják meg a helyüket, ahol van tér, és az egyszerűbb, mégis finom vonalak dominálnak. Kiváló hátteret szolgáltatnak egy meghitt randevúhoz, vagy egy hagyományos családi ebédhez, még inkább egy nagy ünnepi összejövetelhez. A klasszikus konyhabútorok is jól kombinálhatóak hangsúlyosabb darabokkal, de hasonló stílusú bútorokkal érik el igazán a klasszikus, elegáns hatást.

Keressen fel minket bizalommal  konyhabútor vásárlásához! Örömmel fogadjuk megkeresését, és segítünk a klasszikus konyhabútor kiválasztásában is!

Kérjen ingyenes árajánlatunkat: